Bestellen / Klantenkaart

U kunt op verschillende manieren bij mij bestellen:

1 keer in de maand doe ik een verzamelbestelling, stuurt u uw bestelling voor de 28ste van de maand per mail naar: saskia@haller.nl en u krijgt van mij de betalingsgegevens. De 1ste van de nieuwe maand gaat de bestelling de deur uit.
Met een aantal dagen wordt het dan bij mij afgeleverd.
U krijgt een reactie zodra het binnen is en u kunt het bij mij ophalen, mocht u in de buurt wonen kan ik het ook even langs brengen geen probleem.

Woont u echter te ver weg, dan komen er portokosten bij!
Bij een bestelling vanaf € 50,00 betaal ik de helft mee, vanaf € 75,00 neem ik de hele portokosten voor mijn rekening.

Vaste klanten zullen van mij bij een bestelling de nieuwe Catalogussen t.w.v. 7,95 'Gratis' ontvangen. (mocht hij niet bij uw bestelling zitten zijn ze mogelijk niet voorradig, geef dan even een mailtje dan wordt hij direct na binnenkomst nagestuurd)
Mocht er net een seizoenscatalogus uit zijn, krijgt u die er uiteraard ook bij.

Nog niet bekend met de producten van Stampin Up (afgekort SU), dan kunt u ook eens afspreken voor een workshop of party zodat u op een gezellige en leuke manier met vrienden / vriendinnen kunt kennis maken met alle materialen & Producten. Ook tijdens een party / workshop is het mogelijk om een bestelling te plaatsen, deze zal na binnenkomst bij u thuis worden afgeleverd.

Mogelijkheden genoeg, mag ik u komen aansteken met het SU virus? ;-)
 Ook werk ik met een klantenkaart waarmee u voor een leuke korting kunt sparen.
De uitwerking begon met een stempelkaart en dat staat ook op de kaart zelf,
Dit is hem:
maar de kaart is inmiddels klaar om uit te delen, maar welke stempel ga je dan gebruiken om het allemaal eerlijk te houden. Al snel was dus het idee geboren om stickers te laten maken, want als jouw kaart nu thuis ligt, kan ik je de stickers alsnog gewoon meegeven.

Win win situatie toch?
Vanaf heden krijg je dus bij elke aankoop van € 15,00 een sticker cadeau voor op je Kortingskaart.
Deze bovenstaande kaart is alleen bij mij vol te sparen en in te leveren!
Je hebt 15 Stickers nodig en dan is je kaart vol en krijg je bij de volgende bestelling € 10,00 korting bij inlevering van jouw volle kaart.

Ik hoop jullie snel zo'n kaart op een Party of Workshop te mogen komen overhandigen.
Uiteraard ook bij losse bestellingen krijg je een spaarkaart, deze blijft alleen in mijn administratie en bij elke bestelling hoor je hoeveel stickers je dan in totaal hebt. Kaart vol? Dan wordt bij de eerst volgende bestelling € 10,00 korting berekend!
M.v.g. Saskia Haller

Geen opmerkingen:

Een reactie posten